Petra Fon Tattoo Studio Logo

Petra Fon

Ustanoviteljica PFT in edina stalna tetovatorka v studiu je bila sprva  grafična oblikovalka ter ilustratorka, ki je svojo karierno pot pozneje preusmerila v tetoviranje. Po letu in pol dolgem pripravništvu v Luciji je poleti 2019 odprla svoj studio, v katerem deluje še danes.

Njen najljubši stil risanja in tetoviranja je še vedno pod močnim vplivom stripa, risbe ter ilustracije. Ob pregledu njenega portfolia boste našli veliko barvitih, veselih in ilustracijam podobnih tetovaž.

Ekipa PFT

V studiu PTF cenimo kakovostno opravljeno delo in se želimo stranki povsem posvetiti. Zato poleg Petre za nemoten potek naročanj in komunikacije skrbi še kar nekaj oseb, brez katerih bi se Petri gotovo zmešalo :).

Za to, da pridete vsi na vrsto ter da ima Petra pregled nad svojim koledarjem in na zalogi vse materiale za delo, poskrbi Nika.

Eva je skriti avtor večine besedil na naši spletni strani, hkrati pa ureja, kako ekipa komunicira s strankami prek drugih komunikacijskih kanalov.

Dora je Petrina in Nikina psička. Občasno je v studiu in se ne brani priboljškov.

Ker se v studiu trudimo ohraniti čim bolj pozitivno in prijetno vzdušje, pri nas ni prostora za diskriminacijo, homofobijo, transfobijo ter ostale strahove ali jeze do drugih ali sebe.

Visit my Facebook profile!
Visit my Instagram profile!
Send me an email!
Petra Fon Tattoo

Istrska ulica 20
6240 Kozina
Slovenia